slideshow11

12 mei 2014
Natuurwandeling ZeistMet IVN wandelen in park De Brink, het zal weer volop natuurbeleving zijn! De tocht staat onder leiding van ervaren gidsen. Zij zullen vertellen hoe het park is ontstaan en stilstaan bij de flora en fauna die op dit terrein voorkomen. Er is veel aandacht voor ruiken en voelen en er wordt gebruik gemaakt van opgezette dieren. De kinderboerderij is goed per bus te bereiken. Er zijn haltes op de Utrechtseweg, zowel vanuit Driebergen als vanuit Utrecht (halte Griftlaan). Blindengeleidehonden vormen geen probleem. Voor deze excursie dient u zich van tevoren aan te melden.
Excursie: zaterdag 17 mei om 10.00 uur. Start: Huize de Brink,
Utrechtseweg 82, Zeist.
Inlichtingen en aanmelden:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij: Dick van de Kamp: 030 - 695 73 08

Goede voorbeelden van toegankelijkheid

goedevoorbeeldenvantoegankelijkheid Kenniscentrum Groen & Handicap heeft een uitgebreide fotocollectie met goede en minder goede voorbeelden van toegankelijke voorzieningen in natuur- en recreatiegebieden. 

Die foto's zijn te bekijken op www.goedevoorbeelden.nu 

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wij zoeken iemand die zin en tijd heeft om onze social media bij te houden! 

Kenniscentrum Groen & Handicap wil zich ook graag op Facebook en Twitter laten zien, maar de huidige bestuursleden hebben te weinig tijd om daar actief mee bezig te zijn. Daarom zoeken we iemand die, op vrijwillige basis, ons hiermee wil helpen. 

Interesse? Neem dan contact op met voorzitter Kees Kuijken, keeskuijken@natuurzonderdrempels.nl

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds