slideshow11

Website Natuurmonumenten23 oktober 2013
Het bestuur van Groen & Handicap wilde wel eens weten welke informatie over de toegankelijkheid van natuurgebieden staat op de websites van de Nederlandse natuurorganisaties. Bestuurslid Nico Bosma dook in de websites en maakte een informatief overzicht. De informatie wordt door het G&H-bestuur gebruikt om de natuurorganisaties erop te wijzen dat er nog heel wat verbeteringen gemaakt kunnen worden op dit gebied.

Klik hier voor de bevindingen van het bestuur (pdf-bestand).

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds