slideshow11

20 oktober 2013
Hendriks Care brengt de eerste vrijetijdsrolstoel voor mensen met een handicap naar Nederland.

hippocampe01Patrice Faucogney de bedenker en ontwikkelaar van de Hippocampe vrijetijdsrolstoel liep op 26-jarige leeftijd een dwarslaesie op. Hij kwam in een rolstoel terecht en werd geconfronteerd met de beperkingen die daarmee gepaard gaan. Als buitenman voelde hij zich daardoor extra gehandicapt. Hij wou meer dan alleen maar wat rondrijden in huis en op straat. Hij wou naar buiten, de natuur in. ‘s Winters

genieten van de sneeuw en ’s zomers van het zwembad, de zee en het strand. Met de destijds beschikbare rolstoelen was dit niet mogelijk. Dat zette Patrice aan het denken. En…… het idee voor de Hippocampe kreeg geleidelijk aan gestalte. De vrijetijdsrolstoel kwam er. Op verzoek van Patrice brengen wij onder de naam Hendriks Care de Hippocampe vrijetijdsrolstoel naar Nederland.

De Hippocampe blinkt onder andere uit in:

  • Geschikt voor elk terrein, de ultieme vrijetijdsrolstoel, terreinrolstoel en strandrolstoel
  • Robuust en gemaakt van de beste materialen
  • Heeft de goedkeuring van de FDA (Amerikaanse voedsel- en warenautoriteit)
  • Opvouwbaar en licht (vanaf 20kg), daardoor gemakkelijk mee te nemen.
  • Geeft extra mogelijkheden voor het hele gezin.
  • Kan tegen zee- en chloorwater
  • Modulair uit te breiden.
  • 3 Jaar Garantie
  • Onderhoudsvriendelijk, geen lagers of andere onderdelen die gesmeerd hoeven te worden

Verdere informatie: www.hendrikscare.eu 

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds