slideshow11

‘Huisvennenroute’ in Boxtel ontvangt de ‘Goed voor elkaar-prijs’

19 juli 2013
De ambassadeurs (vrijwilligers) die gezamenlijk de toegankelijke wandelpaden in Nederland in kaart brengen, hebben ‘De Huisvennenroute’ in de bossen van Boxtel genomineerd als een bijzondere en toegankelijke route.

Overhandiging Goed voor Elkaar Prijs, 19 juli 2013

Het bestuur van Kenniscentrum Groen & Handicap heeft daarop besloten deze 6 kilometer lange route de ‘Goed voor elkaar-prijs’ uit te reiken. De prijs werd op vrijdag 19 juli op de parkeerplaats bij het kruispunt Roond/Nianadreef in Boxtel overhandigd aan Natuurmonumenten, de beheerder van dit mooie natuurgebied.

Volgens de ambassadeurs is ‘De Huisvennenroute’ een prachtig afwisselende wandelroute, met grote grazers, bloeiende heide, een mooi ven, bomen, bosbessen, zitbankjes en lichte hoogteverschillen. Het is prettig berijdbaar en blijft er toch natuurlijk uitzien.

Zie: www.wandelenmeteenbeperking.nl

goedvoorelkaarprijs

 

Zie ook: "De Huisvennenroute is echt genieten"; Natuurmonumenten krijgt prijs van kenniscentrum.

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds