slideshow11

‘Huisvennenroute’ in Boxtel ontvangt de ‘Goed voor elkaar-prijs’

19 juli 2013
De ambassadeurs (vrijwilligers) die gezamenlijk de toegankelijke wandelpaden in Nederland in kaart brengen, hebben ‘De Huisvennenroute’ in de bossen van Boxtel genomineerd als een bijzondere en toegankelijke route.

Overhandiging Goed voor Elkaar Prijs, 19 juli 2013

Het bestuur van Kenniscentrum Groen & Handicap heeft daarop besloten deze 6 kilometer lange route de ‘Goed voor elkaar-prijs’ uit te reiken. De prijs werd op vrijdag 19 juli op de parkeerplaats bij het kruispunt Roond/Nianadreef in Boxtel overhandigd aan Natuurmonumenten, de beheerder van dit mooie natuurgebied.

Volgens de ambassadeurs is ‘De Huisvennenroute’ een prachtig afwisselende wandelroute, met grote grazers, bloeiende heide, een mooi ven, bomen, bosbessen, zitbankjes en lichte hoogteverschillen. Het is prettig berijdbaar en blijft er toch natuurlijk uitzien.

Zie: www.wandelenmeteenbeperking.nl

goedvoorelkaarprijs

 

Zie ook: "De Huisvennenroute is echt genieten"; Natuurmonumenten krijgt prijs van kenniscentrum.

Goede voorbeelden van toegankelijkheid

goedevoorbeeldenvantoegankelijkheid Kenniscentrum Groen & Handicap heeft een uitgebreide fotocollectie met goede en minder goede voorbeelden van toegankelijke voorzieningen in natuur- en recreatiegebieden. 

Die foto's zijn te bekijken op www.goedevoorbeelden.nu 

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wij zoeken iemand die zin en tijd heeft om onze social media bij te houden! 

Kenniscentrum Groen & Handicap wil zich ook graag op Facebook en Twitter laten zien, maar de huidige bestuursleden hebben te weinig tijd om daar actief mee bezig te zijn. Daarom zoeken we iemand die, op vrijwillige basis, ons hiermee wil helpen. 

Interesse? Neem dan contact op met voorzitter Kees Kuijken, keeskuijken@natuurzonderdrempels.nl

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds