slideshow11

foto helpende handen

Kenniscentrum Groen & Handicap is dringend op zoek naar een voorzitter en een secretaris (*) die zich willen inzetten voor het verbeteren van de toegankelijkheid van natuur-, en recreatievoorzieningen en parken. We zoeken niet alleen nieuwe bestuursleden, maar ook andere vrijwilligers die hun tijd willen geven aan dit mooie streven.

Groen & Handicap wordt regelmatig gevraagd om, verspreid over het land, terreinen te ‘schouwen’ en te adviseren over de verbetering van de toegankelijkheid. Daarom vinden wij het belangrijk dat vrijwilligers en bestuursleden verspreid zijn over het land. Wij zijn ons ervan bewust dat nieuwe mensen andere en nieuwe inzichten zullen hebben en dat zij net als de huidige vrijwilligers zelf hun stempel op het kenniscentrum moeten kunnen drukken.

Heb je goede ideeën, ben je enthousiast en wil je je inzetten? Laat het ons weten! Je bent van harte welkom!                                                                                      

Wil je meer informatie of je aanmelden, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie over het Kenniscentrum kunt u ook vinden op www.natuurzonderdrempels.nl.

(*) Op deze website www.natuurzonderdrempels.nl staan de functieomschrijvingen voor deze twee functies. De activiteiten kosten maximaal enkele uren per week. De meeste bestuursvergaderingen vinden online plaats.

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds