slideshow11

Een deel van De Achtertuin in Etten-Leur is aangepast voor blinde en slechtziende personen. De tuin werd op 1 juli feestelijk geopend.
Kom voelen, ruiken en luisteren, loop zelf langs de gidslijn en ontdek wat je zoal tegenkomt. Langs aangelegde en natuurlijke gidslijnen kan iemand met weinig zicht zelf een wandeling door de tuin maken, de voelmuur ontdekken of de geuren herkennen van allerlei kruiden bij de kruidenwand. Via QR-codes kan men meer te horen krijgen over de objecten in de tuin.

Verdere informatie 

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds