slideshow11

Beeldmerk

De app 'Ontoegankelijk' is gemaakt om ontoegankelijke apps en websites mee te melden.De meeste apps en websites zijn niet toegankelijk voor mensen met een beperking. Door een melding te maken van een ontoegankelijke app of website via de app Ontoegankelijk, kunnen de mensen die de app hebben ontwikkeld actie ondernemen.Zij nemen contact op met de aanbieder en bieden hen praktisch handvatten aan om het probleem op te lossen.

Klik hier voor meer informatie.

Giften en donaties

Kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds