slideshow11

17 april 2021

Openbaar toilet

Voor mijn master ben ik onderzoek aan het doen naar openbare toiletten in Nederland. Ik heb een survey opgesteld om vast te stellen waar mogelijke knelpunten liggen in het gebruik van openbare toiletten (en waar niet). De focus van mijn onderzoek ligt op het verbeteren van de inclusiviteit van openbare toiletten op stedelijk niveau, zodat zo veel mogelijk mensen zorgeloos gebruik kunnen maken van een openbaar toilet.

Wilt u bijdragen aan het onderzoek? Vul dan de survey in: https://forms.gle/wSeiPG1nsdGQcptj9.

Vriendelijke groet, Justine Donia Nota

Goede voorbeelden van toegankelijkheid

goedevoorbeeldenvantoegankelijkheid Kenniscentrum Groen & Handicap heeft een uitgebreide fotocollectie met goede en minder goede voorbeelden van toegankelijke voorzieningen in natuur- en recreatiegebieden. 

Die foto's zijn te bekijken op www.goedevoorbeelden.nu 

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wij zoeken iemand die zin en tijd heeft om onze social media bij te houden! 

Kenniscentrum Groen & Handicap wil zich ook graag op Facebook en Twitter laten zien, maar de huidige bestuursleden hebben te weinig tijd om daar actief mee bezig te zijn. Daarom zoeken we iemand die, op vrijwillige basis, ons hiermee wil helpen. 

Interesse? Neem dan contact op met voorzitter Kees Kuijken, keeskuijken@natuurzonderdrempels.nl

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds