slideshow11

De Wombat19 juni 2018
Op Landerij de Park in Elst (Gld.) vindt op 1 juli 2018 om 14.00 uur de officiële aftrap plaats van de uitleen van een 'all-terrain' rolstoel, de wombat. Dit is een struin- en strandrolstoel met dikke banden. Vanaf 1 juli tot eind september kan de wombat in de Overbetuwe gratis gebruikt worden. De Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe leent in samenwerking met de firma Offtheroadwheels uit Oosterhout op verzoek deze rolstoel uit binnen de Overbetuwe.

Wilt u eens een keer erop uit om over struinpaden, over het maaiveld of over zand te rijden? Of bij mooi weer in Rijkerswoerd of Strandpark Slijk-Ewijk door het water te rijden ? Een rondje door de landerijen van Hemmen of de uiterwaarden van Heteren te maken? De SGO brengt, na een belletje, de stoel naar de gewenste locatie. Er zijn geen kosten aan verbonden. We vragen wel een borg van 20 euro die u na afloop terugkrijgt. Ook moet u een duwer meebrengen.

Bel tijdig (ca. één dag eerder) naar de SGO, Jeanne Verdijk: 0481-376595 of 06-33726667 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan maken we een afspraak. We hopen dat er veel gebruik van gemaakt zal worden. Na de zomer maken wij de balans op. Iedereen is welkom op 1 juli a.s. om alvast een proefritje te maken..

Zie ook: http://www.sgo-overbetuwe.nl/  en  https://www.landerijdepark.nl

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds