slideshow11

Becasine19 april 2018
Sinds kort is er een sterk verbeterde versie van de 'Becasine' op de markt gekomen. Met de Becasine kan iedereen gaan wandelen, zowel op platte wegen als in de natuur, op veldwegen, in de bossen. Mensen met een beperkte mobiliteit kunnen met de Becasine zelfs loopwedstrijden meeleven, zowel op platte wegen als in de natuur. Het vervoermiddel is genomineerd voor de Innovatie Awards tijdens de komende Support beurs.

Het gebruik van Becasine in heel eenvoudig: zitten en wegwezen. Eén persoon achteraan volstaat reeds om te vertrekken. De Becasine kan zonder moeite in de meeste auto's vervoerd worden. Het monteren gebeurt in enkele minuten, zonder gereedschap. Becasine is voorzien van een schokdemper, een kussen voor zitvlak en rug, een heupriem en een grote draagtas. Becacasine is opgebouwd met natuurlijke, recycleerbare materialen: aluminium, hout en rubber. Deze materialen vragen nagenoeg geen onderhoud.

Klik hier voor de website van de Becasine.

 

Goede voorbeelden van toegankelijkheid

goedevoorbeeldenvantoegankelijkheid Kenniscentrum Groen & Handicap heeft een uitgebreide fotocollectie met goede en minder goede voorbeelden van toegankelijke voorzieningen in natuur- en recreatiegebieden. 

Die foto's zijn te bekijken op www.goedevoorbeelden.nu 

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wij zoeken iemand die zin en tijd heeft om onze social media bij te houden! 

Kenniscentrum Groen & Handicap wil zich ook graag op Facebook en Twitter laten zien, maar de huidige bestuursleden hebben te weinig tijd om daar actief mee bezig te zijn. Daarom zoeken we iemand die, op vrijwillige basis, ons hiermee wil helpen. 

Interesse? Neem dan contact op met voorzitter Kees Kuijken, keeskuijken@natuurzonderdrempels.nl

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds