slideshow11

oplemenvoeten30 november 2016
De afgelopen maand is er een eerste contact tot stand gekomen tussen Wandelmagazine.nu/Op Lemen Voeten en Kenniscentrum Groen & Handicap.
Wandelmagazine.nu is dé website van wandelend Nederland, boordevol mooie wandelingen en wandelverhalen in binnen- en buitenland. Groen & Handicap pleit ervoor om bij alle wandelingen op die website ook de mate van toegankelijkheid voor mensen met een beperking op te nemen. Op die manier worden wellicht meer gehandicapte wandelaars bij wandelmagazine.nu betrokken. Groen & Handicap zal af en toe een 'blog' schrijven over onze ervaringen met (on)toegankelijke wandelpaden.

Toegankelijke wandelpaden

overzichtvanwandelpadenWilt u weten welke wandelpaden toegankelijk zijn? Groen & Handicap heeft een speciale website gemaakt met meer dan 150 toegankelijke wandelroutes:
www.wandelenmeteenbeperking.nl

Goede voorbeelden van toegankelijkheid

goedevoorbeeldenvantoegankelijkheid Kenniscentrum Groen & Handicap heeft een uitgebreide fotocollectie met goede en minder goede voorbeelden van toegankelijke voorzieningen in natuur- en recreatiegebieden. 

Die foto's zijn te bekijken op www.goedevoorbeelden.nu 

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wij zoeken iemand die zin en tijd heeft om onze social media bij te houden! 

Kenniscentrum Groen & Handicap wil zich ook graag op Facebook en Twitter laten zien, maar de huidige bestuursleden hebben te weinig tijd om daar actief mee bezig te zijn. Daarom zoeken we iemand die, op vrijwillige basis, ons hiermee wil helpen. 

Interesse? Neem dan contact op met ons bestuurslid Ton Kwakkel, tonkwakkel@natuurzonderdrempels.nl

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds