slideshow11

Overijssel.jpg31 maart 2015
Landschap Overijssel wil wandelen en fietsen leuker en interessanter maken via zogenaamde ‘beleefroutes’. Met een aantal nieuw te ontwikkelen apps willen we wandelaars en fietsers inspireren om er vaker op uit te gaan en nog meer te ontdekken in en te genieten van het landschap. Naast wandel- en fietsroutes worden apps voor trailrunning en ruiterpaden ontwikkeld.

Vrijwilligers gezocht!
In de apps komen niet alleen routetips maar ook interessante informatie over natuur & landschap en streekverhalen. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en omwonenden die willen helpen. Kent u bijzondere streekverhalen of weet u veel van (zeldzame) planten of dieren? Kent u plekken met bijzondere (natuur)historische waarden zoals steile oevers of verdedigingswerken? Bent u een goede (natuur)fotograaf of bent u in het bezit van oud beeldmateriaal van het landschap? En.. wilt u uw foto’s of verhalen graag delen met anderen? Dan komen we graag met u in contact. Ook zoeken we vrijwilligers voor het invoeren van de informatie in het systeem.

Meer informatie & aanmelden
Geïnteresseerd? Aanmelding en meer informatie via www.landschapoverijssel.nl/routeapp  of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Het project is mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel (subsidieregeling Vrijetijdseconomie / Routekwaliteit)

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds