slideshow11

Beleef Geef Cheque10 november 2014
De cursus 'Samen de Natuur In' in de Biesbosch voor mensen met een beperking kan ook in 2015 gegeven worden. Dat is mogelijk door een gift van 600 euro van het 'Beleef & Geef de Biesbosch Fonds.

Staatsbosbeheer en Parkschap Nationaal Park hebben toegezegd het benodigde bedrag aan te vullen, zodat de natuurcursus voor mensen met een beperking ook in 2015 kan worden gegeven.

Tijdens de jaarlijkse netwerkbijeenkomst van Biesbosch-ondernemers overhandigde voorzitter Marco Verdouw een cheque aan vertegenwoordigers van de beide Biesboschcentra waar de cursus wordt gegeven. Zowel in Drimmelen als in Dordrecht wordt al sinds 2007 jaarlijks een natuurcursus voor mensen met een beperking georganiseerd.

Het Beleef & Geef De Biesbosch Fonds werd in 2013 opgericht door drie recreatie-ondernemers. Inmiddels hebben zich al meer dan 30 bedrijven aangesloten bij het fonds. Zij vragen hun gasten een vrijwillige bijdrage voor het in stand houden van voorzieningen in de Biesbosch. Meer informatie op www.beleefengeefbiesbosch.nl.

Giften en donaties

Het kenniscentrum Groen & Handicap is opgericht om de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van natuurgebieden, recreatiegebieden en parken voor mensen met een beperking te verbeteren. Het bestuur van het kenniscentrum bestaat uit vrijwilligers. Het kenniscentrum heeft een beperkt budget en is voor bijzondere projecten volledig afhankelijk van fondsen, giften en donaties. Met deze knop kunt u het werk van Groen & Handicap financieel ondersteunen.

 

Steun ons!

Handboek 'Samen op Pad'

sop

Wat voor weer zal het zijn...

Met dank aan...

De activiteiten van Kenniscentrum Groen & Handicap worden mede mogelijk gemaakt door HandicapNL (voorheen het Revalidatiefonds en het Fonds verstandelijk gehandicapten) en het Johanna KinderFonds.

handicapnl

logo Johanna KinderFonds